Toimistosiivousta, vaativaa sairaalasiivousta ja käyttäjäpalveluita joustavasti palvellen

Hoidamme Hämeenlinnan Terveyspalveluille toimistoympäristön sekä vaativan sairaalatason siivouksen. Käyttäjäpalveluina tarjoamme ennakoimattomien tilanteiden hoitamiseen mm. sijaistuksia ja erityissiivouksia. Asiakkaamme kertoo lisää tekemästämme työstä.

”Hämeenlinnan Terveyspalvelut ulkoisti laitoshuollon palvelunsa syyskuussa 2015, tästä lähtien palveluiden tuotannosta on vastannut Tekme Oy. Terveyspalveluiden yhteistyökumppanina Tekme Oy oli ollut pienemmässä mittakaavassa jo kauemmin, yhteistyö oli ollut mutkatonta ja toimivaa, joten tästä syystä saatoimme luottavaisin mielin lähteä neuvottelemaan laitoshuollon tehtävien siirrosta Tekmen kaltaisen asiantuntijaorganisaation käsiin.

Tekme Oy on tuottanut siivous- ja käyttäjäpalveluita Terveyspalveluille nyt vajaan vuoden ajan. Keskeiset palvelukokonaisuudet laatumäärityksineen olemme neuvotelleet yhdessä palvelusopimuksessa, sopimusasioista neuvottelemme säännöllisesti, ja palautteenanto on toimivaa.

Tämän sopimuksen puitteissa hankimme Tekmeltä niin yleisen toimistoympäristön siivoustyön kuin vaativan sairaalatason siivouksenkin. Päivittäinen hygieniatason ylläpitäminen melko kriittisen hoitohenkilökunnan silmissä tai vaikkapa syksyn orastavien noro-epäilyjen talttuminen alkuunsa ovat sellaisia siivoustyön ammattitaidon näytteitä, joita kriittinenkin terveydenhuollon ammattilainen osaa arvostaa.

Lainkaan pahitteeksi ei ole myöskään se, että henkilöstö on aina valmis auttamaan, tuttu ja tuntee hyvin toimintaympäristön.

Käyttäjäpalveluilla tarkoitetaan laitoshuollon hankintasopimuksen sisältöön istuvaa määrittelemätöntä palvelutyötä, jota Terveyspalvelut hankkii sopimuksen puitteissa tietyn tuntimäärän verran viikossa.

Kaikkeahan ei voida eikä osata kirjoittaa sopimustekstien palvelukuvauksiin, tilanteet vaihtelevat ja näihin tilanteisiin käyttäjäpalvelut on tilaajalle verraton palvelumuoto ennakoimattomien tilanteiden hoitamiseksi. Pienet erityissiivoukset, sijaistukset, palvelutilanteet tms. kertaluonteiset tehtävät hoituvat tällöin joustavasti, kun yllätyksellisetkin tilanteet voi jättää Tekmen moniosaajien huoleksi ja hoitohenkilöstö voi keskittyä asiakkaiden hoitamiseen.”

Hämeenlinnan Terveyspalvelut
Pekka Komulainen
palvelupäällikkö


Avainsanat:

Lue myös:

 
25.04.2017 / , ,

Isännöitsijän arvoina tasavertaisuus ja luottamus

Tekme Oy:n kiinteistö- ja toimitilapalvelujen asiakkaan Hämeenlinnan Asunnot Oy:n Juha Karistolla on takanaan 7 vuotta vuokrataloisännöintiä. Isännöitsijän tehtävään hän tuli ammatinvaihdon […]

Lue lisää
 
27.06.2016 /

Asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity siivouspalveluiden kokonaisuus

Olemme yhdessä asiakkaamme Hämeenlinnan kaupungin Lasten ja nuorten palveluiden kanssa räätälöineet heidän tarpeisiinsa sopivan siivouspalveluiden kokonaisuuden. Asiakkaamme kertoo lisää työstämme.

Lue lisää
 
27.06.2016 /

Kalusteiden ja materiaalien puhdistusta sisäilmaongelmaisessa kiinteistössä

Olemme huolehtineet Hämeenlinnan kaupungin sisäilmaongelmista kärsineiden kiinteistöjen kalusteiden ja materiaalien puhdistuksesta. Asiakkaamme kertoo lisää tekemästämme työstä. 

Lue lisää
 
Site by Atomi.