Kalusteiden ja materiaalien puhdistusta sisäilmaongelmaisessa kiinteistössä

Olemme huolehtineet Hämeenlinnan kaupungin sisäilmaongelmista kärsineiden kiinteistöjen kalusteiden ja materiaalien puhdistuksesta. Asiakkaamme kertoo lisää tekemästämme työstä. 
”Lasten ja nuorten palveluiden palveluverkossa on tapahtunut viimeisten vuosisen aikana isoja muutoksia. Käytössä on olut huonokuntoisia kiinteistöjä, joista on jouduttu lähtemään väistöön tai päästy muuttamaan uusiin.

Jokaisessa tapauksessa kiinteistö, josta on lähdetty on ollut sisäilmaongelmainen ja tarkoittanut sitten muuton yhteydessä puhdistuksia kalusteisiin ja materiaaleihin. Jotta ketju olisi mahdollisimman toimiva puhdistuksen ja siirron osalta, on ollut erittäin mukava havaita Tekmen osaaminen ja joustavuus asioiden toteuttamisessa.
Muutto ja muutos on aina haaste, joilloin tuki ja hyvä organisointikyky kumppanilla ovat äärimäisen tärkeitä. Tässä Tekmen tiimit ovat onnistuneet erinomaisesti.”

Matti Putkonen, palvelusuunnittelija
Hämeenlinnan kaupunki
Lasten ja nuorten palvelut


Avainsanat:

Lue myös:

 
25.04.2017 / , ,

Isännöitsijän arvoina tasavertaisuus ja luottamus

Tekme Oy:n kiinteistö- ja toimitilapalvelujen asiakkaan Hämeenlinnan Asunnot Oy:n Juha Karistolla on takanaan 7 vuotta vuokrataloisännöintiä. Isännöitsijän tehtävään hän tuli ammatinvaihdon […]

Lue lisää
 
27.06.2016 /

Asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity siivouspalveluiden kokonaisuus

Olemme yhdessä asiakkaamme Hämeenlinnan kaupungin Lasten ja nuorten palveluiden kanssa räätälöineet heidän tarpeisiinsa sopivan siivouspalveluiden kokonaisuuden. Asiakkaamme kertoo lisää työstämme.

Lue lisää
 
17.06.2016 / ,

Kiinteistönhoitoa, kunnossapitoa ja rakennuspalveluita kulttuuri- ja kongressikeskukselle

Huolehdimme Kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas Oy:n teknisen infrastruktuurin toiminnasta ja kehittämisestä. Asiakkaamme kertoo lisää tekemästämme työstä.

Lue lisää
 
Site by Atomi.