Asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity siivouspalveluiden kokonaisuus

Olemme yhdessä asiakkaamme Hämeenlinnan kaupungin Lasten ja nuorten palveluiden kanssa räätälöineet heidän tarpeisiinsa sopivan siivouspalveluiden kokonaisuuden. Asiakkaamme kertoo lisää työstämme.


”Olen voinut olla todistamassa tilannetta, jossa siivouspalvelu ei ole kaikilta osin toiminut. Tekmen esimiehet ja työntekijät ovat saaneet korjattua tilanteen oikeilla toimenpiteillä nopeasti.

Yhdessä määritellyt laatuasiakirjat ovat tärkeä osa yhteisen hyvän tavoittelua, ja tätä kohti olemme vahvasti menossa. Olemme asiakkaina päässeet vaikuttamaan saavutettuun lopputulokseen.”

Matti Putkonen, palvelusuunnittelija
Hämeenlinnan kaupunki
Lasten ja nuorten palvelut


Avainsanat:

Lue myös:

 
25.04.2017 / , ,

Isännöitsijän arvoina tasavertaisuus ja luottamus

Tekme Oy:n kiinteistö- ja toimitilapalvelujen asiakkaan Hämeenlinnan Asunnot Oy:n Juha Karistolla on takanaan 7 vuotta vuokrataloisännöintiä. Isännöitsijän tehtävään hän tuli ammatinvaihdon […]

Lue lisää
 
27.06.2016 /

Kalusteiden ja materiaalien puhdistusta sisäilmaongelmaisessa kiinteistössä

Olemme huolehtineet Hämeenlinnan kaupungin sisäilmaongelmista kärsineiden kiinteistöjen kalusteiden ja materiaalien puhdistuksesta. Asiakkaamme kertoo lisää tekemästämme työstä. 

Lue lisää
 
17.06.2016 / ,

Kiinteistönhoitoa, kunnossapitoa ja rakennuspalveluita kulttuuri- ja kongressikeskukselle

Huolehdimme Kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas Oy:n teknisen infrastruktuurin toiminnasta ja kehittämisestä. Asiakkaamme kertoo lisää tekemästämme työstä.

Lue lisää
 
Site by Atomi.