Kauppakeskuksen tilojen siivousta vuoden jokaisena päivänä

Olemme jo vuosia huolehtineet Kauppakeskus Tuulosen yleisten tilojen ja liiketilojen siivouksesta. Asiakkaamme kertoo lisää tekemästämme työstä.

”Kauppakeskus Tuulonen ja Tekme ovat jo vuosia tehneet yhteistyötä kauppakeskuksen yleisten tilojen siivouksien osalta. Tekme on hoitanut myös useiden kauppiaiden ja vuokralaisten liiketilojen siivoukset ammattitaidolla.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä paikallisen kumppanimme palveluihin ja eritoten sen joustavuuteen erilaisissa siivousprojekteissa. Esimerkkinä tästä kauppakeskuksen pääkäytävien perusteellinen pesu yöaikaan kauppakeskuksen ollessa suljettuna. Haluamme jatkossakin käyttää paikallisen ammattilaisen palveluja kiinteistön siivouksien suhteen ja arvostamme keskinäistä avointa yhteistyötä!”

Jari Päivärinta
Kauppakeskus Tuulonen


Avainsanat:

Lue myös:

 
25.04.2017 / , ,

Isännöitsijän arvoina tasavertaisuus ja luottamus

Tekme Oy:n kiinteistö- ja toimitilapalvelujen asiakkaan Hämeenlinnan Asunnot Oy:n Juha Karistolla on takanaan 7 vuotta vuokrataloisännöintiä. Isännöitsijän tehtävään hän tuli ammatinvaihdon […]

Lue lisää
 
27.06.2016 /

Asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity siivouspalveluiden kokonaisuus

Olemme yhdessä asiakkaamme Hämeenlinnan kaupungin Lasten ja nuorten palveluiden kanssa räätälöineet heidän tarpeisiinsa sopivan siivouspalveluiden kokonaisuuden. Asiakkaamme kertoo lisää työstämme.

Lue lisää
 
27.06.2016 /

Kalusteiden ja materiaalien puhdistusta sisäilmaongelmaisessa kiinteistössä

Olemme huolehtineet Hämeenlinnan kaupungin sisäilmaongelmista kärsineiden kiinteistöjen kalusteiden ja materiaalien puhdistuksesta. Asiakkaamme kertoo lisää tekemästämme työstä. 

Lue lisää
 
Site by Atomi.