Kiinteistönhoitoa, kunnossapitoa ja rakennuspalveluita kulttuuri- ja kongressikeskukselle

Huolehdimme Kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas Oy:n teknisen infrastruktuurin toiminnasta ja kehittämisestä. Asiakkaamme kertoo lisää tekemästämme työstä.


”Verkatehdas Oy:n ja Tekmen välinen yhteistyö muodostuu kiinteistönhoidosta, kunnossapidosta sekä rakennuspalveluista.
Omaan 25 vuoden kokemuksen kunnossapidon sekä tukipalveluiden tehtävistä ja asioiden hoidossa arvostan erityisesti ammattimaista otetta.

Tekmellä on paljon eri alojen osaajia, joita olen voinut hyödyntää moninaisissa tilanteissa. Tämä vielä yhdistettynä ystävälliseen henkilökuntaan sekä hyvään työn laatuun ovat tehneet yhteistyöstämme mutkatonta.

Verkatehtaan alue kaikkine rakennuksineen, toimijoineen sekä asiakkaineen on virkeä miljöö. On tärkeää, että alueen tekninen infrastruktuuri toimii ja myös kehittyy. Tässä Tekme on vahvasti mukana.”

Ari Tornberg
tekninen isännöitsijä
Kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas Oy


Avainsanat: ,

Lue myös:

 
25.04.2017 / , ,

Isännöitsijän arvoina tasavertaisuus ja luottamus

Tekme Oy:n kiinteistö- ja toimitilapalvelujen asiakkaan Hämeenlinnan Asunnot Oy:n Juha Karistolla on takanaan 7 vuotta vuokrataloisännöintiä. Isännöitsijän tehtävään hän tuli ammatinvaihdon […]

Lue lisää
 
27.06.2016 /

Asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity siivouspalveluiden kokonaisuus

Olemme yhdessä asiakkaamme Hämeenlinnan kaupungin Lasten ja nuorten palveluiden kanssa räätälöineet heidän tarpeisiinsa sopivan siivouspalveluiden kokonaisuuden. Asiakkaamme kertoo lisää työstämme.

Lue lisää
 
27.06.2016 /

Kalusteiden ja materiaalien puhdistusta sisäilmaongelmaisessa kiinteistössä

Olemme huolehtineet Hämeenlinnan kaupungin sisäilmaongelmista kärsineiden kiinteistöjen kalusteiden ja materiaalien puhdistuksesta. Asiakkaamme kertoo lisää tekemästämme työstä. 

Lue lisää
 
Site by Atomi.