Rekry

Tule kanssamme rakentamaan hyvää arkea

Tekmessä työskentelee yli 400 arjen ammattilaista ympäri Kanta-Hämettä.

Hyvää arkea päivittäin rakentavat:

kiinteistönhoitajat, rakennusmiehet, LVI- ja sähköasentajat, metallimiehet, maalarit, puusepät, asiakaspalveluvastaavat, dieettikokit, kokit, ruokapalvelutyöntekijät, ravitsemistyöntekijät, salityöntekijät, työnjohtajat, tuotantopäälliköt, kahvionhoitaja, varastonhoitajat, ruokapalveluvastaavat, ruokapalveluesimiehet, tuotekehittäjät, tuotannon suunnittelija, ravitsemuspäällikkö, tuotantojohtaja, palveluesimiehet, palveluohjaajat, siivoojat, käyttäjäpalveluhenkilöt, palvelupäällikkö, kehitys- ja laatuasiantuntija, palvelukoordinaattori, palvelujohtaja, logistiikkatyöntekijät, logistiikkapalveluiden ostaja ja logistiikkapäällikkö.

Tarjoamme kokoaikaisia, osa-aikaisia ja määräaikaisia töitä sekä harjoittelu- ja TET-paikkoja. Hae tekmeläiseksi – haluamme kuulla sinusta ja osaamisestasi lisää!

Haemme jatkuvasti sijaistyövoimaa siivoukseen ja keittiöille Varamiespalvelun kautta. Löydät avoimet työpaikkamme Varamiespalveluiden sivuilta tai alla olevista uutisista.

 
13.04.2018 / ,

Kesätöitä tarjolla toimitilapalveluissa

Tekmellä on jälleen kesätyöpaikkoja avoinna, kun tulevana kesänä kesätöitä tarjotaan toimitilapalveluiden yksiköissä. Haemme joukkoomme iloisia ja reippaita tekijöitä toimitilapalveluiden siivoustehtäviin.

Lue lisää
Site by Atomi.