Palvelukeskukset

Hyvinvointia ylläpitävää, maukasta ravintoa

Monipuolinen ravinto on osa hyvää hoitoa. Ravitsemustila on kiinteästi yhteydessä ihmisten terveydentilaan ja toimintakykyyn. Suunnittelemme ja valmistamme palvelukeskuksissa asuville juuri heille soveltuvaa, ravitsemussuositusten mukaan valmistettua ruokaa. Tutustu ikääntyneiden ravitsemussuosituksiin.

Ateriakokonaisuuksien ja ruokalistojen hyvällä suunnittelulla voimme taata vaihtelevaa ja monipuolista ruokaa, ja samalla ylläpitää asiakkaiden terveyttä ja elämänlaatua.

Työntekijämme arvostavat asiakkaitamme. Meille on tärkeää olla palvelukeskusten asukkaita kohtaan arvostavia päivittäisissä kohtaamisissa, ja haluamme osaltamme tehdä ruokailuhetkistä heille myönteisiä kokemuksia.

Valmistamme ja tarjoilemme palvelukeskuksiin koko päivän ateriat:

  • aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan valmistus ja toimitus
  • ateriat myös erityisruokavalioita ja rakennemuunneltua ruokavaliota noudattaville
  • ateriakokonaisuuksien ja ruokalistojen suunnittelu
  • tilaustarjoilut hoivakodissa järjestettäviin erilaisiin tilaisuuksiin
 
24.03.2017 / ,

Tekmellä käytössä kätevä eRuokalista

Tekmellä on käytössä eRuokalista-palvelu. Ruokalistasta näkee kätevästi ruoan ainesosatiedot sekä ravintoarvolaskelmat.

Lue lisää
 
2.01.2017 / ,

Ravitsemuspassi ja ympäristöpassi

Koko Tekmen ruokatuotannon henkilöstöllä on pakollisen hygieniapassin lisäksi vapaaehtoiset ravitsemuspassi ja ympäristöpassi.

Lue lisää

Haluatko tietää lisää palvelukeskusten ruokapalveluistamme?

Ota yhteyttä tuotantopäällikkö Henna Nuortevaan.

  050-551 1732  Lähetä viesti
Ota yhteyttä  
Site by Atomi.