Toimintaperiaatteemme ja vastuullisuus

Palvemme asiakkaitamme avoimesti, vastuullisesti ja eettisesti

Vastuullisen toimintamme tavoitteena on tuottaa lisäarvoa asiakkaalle. Haluamme kehittää asiakkaalle antamaamme palvelua ja samalla kehittyä itse. Siksi olemmekin valmiita kuuntelemaan ja keskustelemaan. Olemme valmiita antamaan ja ottamaan vastaan palautetta ja uusia ideoita.

Noudatamme meitä sitovia määräyksiä sekä toimimme hyvien liiketapojen mukaisesti. Haluamme osoittaa asiakkaillemme, että otamme toiminnassamme taloudelliset, ympäristöön liittyvät ja sosiaaliset näkökohdat huomioon. Joka päivä.

Kestävä kehitys on meillä Tekmessä tekoja. Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan siten, että raaka-aineita ja energiaa käytetään tarkoituksenmukaisesti. Lisäksi syntyvien jätteiden ja päästöjen määrää pyritään minimoimaan. Toimintamme tavoitteena sen kaikilla osa-alueilla on mahdollisimman vähäinen luonnon ja ympäristön kuormittaminen.

Pidämme lupauksemme ja olemme asiakkaan luottamuksen arvoisia.

Vastuullisuus on meillä Tekmessä jokapäiväisiä tekoja.

 • Asiakasmyönteisyys
  Hoidamme asiakassuhteita aloitteellisesti, määrätietoisesti ja kokonaisvaltaisesti.
 • Vuorovaikutus
  Olemme aktiivisia sekä sisäisessä kanssakäymisessämme että vuorovaikutuksessa asiakkaittemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa.
 • Avoimuus
  Arvostamme ja kunnioitamme toisiamme tasavertaisina kumppaneina, hyväksyen myös yksilöllisen erilaisuuden tärkeänä voimavarana ja uusien ajatuksien lähteenä.
 • Pitkäaikaiset asiakassuhteet
  Lähtökohtamme on pitkäaikainen kumppanuus, joka edellyttää meiltä kykyä kuunnella ja oivaltaa asiakkaidemme tarpeet ja rakentaa palvelumme siten, että ne sopivat asiakkaidemme toimintaan ja tavoitteisiin.
 • Vastuuntuntoisuus
  TEKME on vastuullinen yrityskansalainen. Arvostamme luotettavia ja yhteistyökykyisiä vastuunkantajia. Toimimme aina vastuuntuntoisesti asiakkaitamme ja työtovereitamme kohtaan siten, että kunkin oma työpanos parhaalla mahdollisella tavalla tukee sekä asiakkaidemme tarpeisiin vastaamista, että omalle toiminnallemme asettamia tavoitteita.
 • Kestävä kehitys
  TEKME on vastuullinen toimija, joka toiminnassaan lähtee siitä, että taloudellinen kasvu ja kannattavuus on saavutettava eettisesti hyväksyttävällä tavalla.
 
19.05.2016 /

Tarjoamme kotimaista leipää ja lihaa, perunat ja maito tulevat lähituottajilta

Tiesitkö, että kaikki käyttämämme possu, nauta ja siipikarja ovat aina kotimaista? Kuten myös tarjoamamme leipä ja maito ovat suomalaista? Lue […]

Lue lisää
 
8.05.2016 /

Asiakaslähtöistä palvelua

Verkkosivumme tuovat esiin Tekmen monipuolisen palvelutarjonnan ja henkilöstömme kattavan osaamisen. Verkkosivuston käyttö on helppoa ja nopeaa, etsi asiakas Tekmestä sitten […]

Lue lisää
 
19.05.2016 /

Tekme Green – ympäristöystävällistä puhtautta

Ympäristöä säästävä TEKME Green -siivous on nyt täällä! Mitä yhdessä asiakkaan kanssa suunniteltava ja toteutettava ympäristösertifikaattin mukainen palvelu tarkoittaa?

Lue lisää
Site by Atomi.