Henkilöstön ammattitaitoa vahvistamassa

Oman ammattitaidon vahvistaminen kannattaa aina. Tekmessä henkilöstön osaamisen kehittäminen nähdään voimavarana ja siksi henkilöstä koulutetaan jatkuvasti, eritasoisilla koulutuksilla. Tekmessä halutaan kannustaa työntekijöitä osaamisen kehittämiseen ja ammattitaidon vahvistamiseen. Työnantajan järjestämien koulutusten lisäksi Tekmessä kannustetaan henkilöstöä myös omaehtoiseen itsensä kehittämiseen muun muassa palkallisten koulutuspäivien muodossa.

Oppisopimuskoulutuksella moniosaajia ja esimiesvalmennusta

Tekme on viime vuosien aikana kouluttanut työntekijöitään oppisopimuskoulutuksilla erilaisiin alan tutkintoihin. Koulutuksia räätälöidään työntekijän ja organisaation toiminnan tarpeen mukaan. Keväällä 2016 aloitettu yhteistyö koulutuskeskus Hyrian kanssa käynnisti kattavat oppisopimuskoulutukset ja yhteistyö jatkuu edelleen.

Huhtikuussa 2016 aloitettiin Tekmen toimitilapalveluiden ja Linnan Ateriapalveluiden moniosaajakoulutus, joka on jatkunut useilla uusilla ryhmillä siitä lähtien. Koulutuksen tavoitteena on antaa henkilöstölle edellytyksiä toimia organisaatioiden eri tehtävissä. Moniosaamista kehittämällä pystytään tehokkaammin reagoimaan asiakkaiden tarpeisiin sekä tehostamaan sijaistyövoiman käyttöä yli tehtävärajojen. Maaliskuussa 2017 käynnistyi myös kaikkia Tekmen ja Linnan Ateriapalveluiden esimiehiä koskeva esimiesvalmennus, jolla vahvistetaan esimiesten työkaluja arjen haasteissa sekä parannetaan jaksamista ja työhyvinvointia osaamista vahvistamalla. Tavoitteena on esimiestoimintojen yhtenäistäminen, henkilöstön osallistaminen sekä osaamisen ja yhteisen toiminnan kehittäminen.

Koulutukset antoisia henkilöstölle ja työnantajalle

Koulutukset ovat hyviä esimerkkejä toimivista oppisopimuskoulutuksista. Koulutusmuotona oppisopimuskoulutus on hyvä tapa vahvistaa henkilöstön ammatillista osaamista ja antaa valmiuksia entistä vahvempaan tekemiseen. Kun kokonaisuudet on suunniteltu organisaation tarpeet huomioon ottaen, on koulutus antoisaa niin henkilöstölle kuin työnantajalle.

 


Avainsanat: ,

Lue myös:

 
5.07.2018 / , , ,

Moniosaajien valmistujaisjuhlat Raatihuoneella

Tekmessä panostetaan jatkuvasti henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin. Osana henkilöstön kehittämistä ja työntekijöiden osaamisen laajentamista siivous- ja ateriapalveluissa työskenteleville käynnistettiin moniosaajakoulutus keväällä 2016.

Lue lisää
 
21.06.2018 / , ,

Tekmen esimiesvalmennus päätökseen – valmistuneita juhlittiin Verkatehtaalla

Tekmessä henkilöstön osaamiseen ja esimiestyön kehittämiseen panostetaan systemaattisesti. Osana esimiestyön kehittämistä Tekmessä käynnistyi maaliskuussa 2017 reilun vuoden mittainen tutkintoon johtava […]

Lue lisää
 
28.05.2018 / , ,

Seminaarin koululle on myönnetty kouluruokadiplomi

Upeaa Seminaarin koulu! Seminaarin koululle on myönnetty kouluruokadiplomi 18.2.2018. Diplomi luovutettiin virallisesti 18.5.2018 ja diplomin vastaanotti koulun oppilaskunta. 

Lue lisää
 
Site by Atomi.