Kesätöitä tarjolla toimitilapalveluissa

Tekmellä on jälleen kesätyöpaikkoja avoinna, kun tulevana kesänä kesätöitä tarjotaan toimitilapalveluiden yksiköissä.

Haemme joukkoomme iloisia ja reippaita tekijöitä toimitilapalveluiden siivoustehtäviin. Olet oma-aloitteinen, joustava ja järjestelmällinen sekä mielellään 17 vuotta täyttänyt. Pystyt työskentelemään ryhmässä tai tarvittaessa yksin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ymmärrät oman roolisi asiakaspalvelutyössä. Palvelemme asiakkaita suomen kielellä. Arvostamme aiempaa kokemusta siivoustyöstä tai muusta kesätyöstä, mutta rohkea ote ja reipas asenne ovat tärkeimmät. Opastamme tehtäviin joka tapauksessa.

Työpaikat sijaitsevat alueilla Hauho, Iittala, Renko, Tuulos, Lammi ja Kanta-Hämeenlinna. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on etu, mutta ei este. Saman päivän aikana voi olla useampi työkohde, joten on varauduttava liikkumaan pyörällä tai mopedilla työpisteestä toiseen. Siirtymät ovat saman kylän alueella.

Työaika 38,75 h/viikko tai lyhempi, mikäli näin sovitaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työt alkavat pääasiallisesti kesäkuussa ja osalle pystymme tarjoamaan töitä jo toukokuun puolella.

Lisätietoja tehtävistä antaa palveluasiantuntija Aino-Maija Widing-Tuominen p. 050 326 1876.

Hakemuksen voit lähettää 27.4.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimitilapalvelut@tekme.fi. Kesätyöntekijöitä palkataan jo matkan varrella sopivan henkilön löydyttyä.

Kesätyöntekijöillä on tärkeä rooli laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelun tuottamisessa, sillä Tekme on rakentamassa hyvää arkea kymmenille tuhansille ihmisille päivittäin. Perehdytämme kesätyöntekijät kattavasti työtehtäviinsä ja tavoitteena on tuottaa positiivinen kesätyökokemus jokaiselle kesätyöntekijälle.

Tartu tilaisuuteen ja löydä ensi kesän työpaikkasi!


Avainsanat: ,

Lue myös:

 
5.07.2018 / , , ,

Moniosaajien valmistujaisjuhlat Raatihuoneella

Tekmessä panostetaan jatkuvasti henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin. Osana henkilöstön kehittämistä ja työntekijöiden osaamisen laajentamista siivous- ja ateriapalveluissa työskenteleville käynnistettiin moniosaajakoulutus keväällä 2016.

Lue lisää
 
21.06.2018 / , ,

Tekmen esimiesvalmennus päätökseen – valmistuneita juhlittiin Verkatehtaalla

Tekmessä henkilöstön osaamiseen ja esimiestyön kehittämiseen panostetaan systemaattisesti. Osana esimiestyön kehittämistä Tekmessä käynnistyi maaliskuussa 2017 reilun vuoden mittainen tutkintoon johtava […]

Lue lisää
 
28.05.2018 / , ,

Seminaarin koululle on myönnetty kouluruokadiplomi

Upeaa Seminaarin koulu! Seminaarin koululle on myönnetty kouluruokadiplomi 18.2.2018. Diplomi luovutettiin virallisesti 18.5.2018 ja diplomin vastaanotti koulun oppilaskunta. 

Lue lisää
 
Site by Atomi.