Kesätöitä tarjolla toimitilapalveluissa

Tekmellä on jälleen kesätyöpaikkoja avoinna, kun tulevana kesänä kesätöitä tarjotaan toimitilapalveluiden yksiköissä.

Haemme joukkoomme iloisia ja reippaita tekijöitä toimitilapalveluiden siivoustehtäviin. Olet oma-aloitteinen, joustava ja järjestelmällinen sekä mielellään 17 vuotta täyttänyt. Pystyt työskentelemään ryhmässä tai tarvittaessa yksin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ymmärrät oman roolisi asiakaspalvelutyössä. Palvelemme asiakkaita suomen kielellä. Arvostamme aiempaa kokemusta siivoustyöstä tai muusta kesätyöstä, mutta rohkea ote ja reipas asenne ovat tärkeimmät. Opastamme tehtäviin joka tapauksessa.

Työpaikat sijaitsevat alueilla Hauho, Iittala, Renko, Tuulos, Lammi ja Kanta-Hämeenlinna. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on etu, mutta ei este. Saman päivän aikana voi olla useampi työkohde, joten on varauduttava liikkumaan pyörällä tai mopedilla työpisteestä toiseen. Siirtymät ovat saman kylän alueella.

Työaika 38,75 h/viikko tai lyhempi, mikäli näin sovitaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työt alkavat pääasiallisesti kesäkuussa ja osalle pystymme tarjoamaan töitä jo toukokuun puolella.

Lisätietoja tehtävistä antaa palveluasiantuntija Aino-Maija Widing-Tuominen p. 050 326 1876.

Hakemuksen voit lähettää 27.4.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimitilapalvelut@tekme.fi. Kesätyöntekijöitä palkataan jo matkan varrella sopivan henkilön löydyttyä.

Kesätyöntekijöillä on tärkeä rooli laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelun tuottamisessa, sillä Tekme on rakentamassa hyvää arkea kymmenille tuhansille ihmisille päivittäin. Perehdytämme kesätyöntekijät kattavasti työtehtäviinsä ja tavoitteena on tuottaa positiivinen kesätyökokemus jokaiselle kesätyöntekijälle.

Tartu tilaisuuteen ja löydä ensi kesän työpaikkasi!


Avainsanat: ,

Lue myös:

 
8.11.2018 /

Siirrymme käyttämään Palmian sähköpostia

Tekme Oy ja Linnan Ateriapalvelut Oy siirtyvät käyttämään Palmian sähköpostia 14.11.2018 alkaen. Uudet osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@palmia.fi. Uudet yhteystietomme lisätään Ota […]

Lue lisää
 
18.10.2018 /

Tekmen palvelut ammattiliitto JHL:n lakon aikana 22.-23.10.2018

Julkisten ja hyvinvointialojen ammattiliitto JHL on päättänyt järjestää irtisanomissuojaa koskevaa lakimuutosta vastustavan lakon ma 22.- ti 23.10.2018. Tämä aiheuttaa tilapäisiä […]

Lue lisää
 
1.10.2018 /

Tekme Oy:n ja Linnan Ateriapalvelut Oy:n omistajuus siirtyi Palmialle

Tekmen sopimukset jatkuvat ennallaan Palmia Oy:n tultua omistajaksi Tekmen palvelutoiminta jatkuu yrityskaupan toteutumisen jälkeen normaalisti. Omistajuuden vaihtumisen myötä palvelusopimukset eivät […]

Lue lisää
 
Site by Atomi.