Logistiikkapalvelut hakee ostajaa

Olemme vahvistamassa organisaatiotamme ja haemme nyt logistiikkayksikköömme vakituiseen työsuhteeseen ostajaa.

Vastaat terveydenhoitoon liittyvien tarvikkeiden ja laitteiden hankintaprosessien läpiviemisestä yhdessä asiantuntijoiden ja erikoissairaanhoidon ammattilaisten kanssa. Vastaat myös hankintoihin liittyvien sopimusten seurannasta ja valvonnasta.

Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivisuutta ja innovatiivisuutta, sujuvaa suullista ja kirjallista esitystaitoa, kokemusta julkisista hankinnoista sekä yleisimpien toimisto-ohjelmien sekä materiaalihallinnon tietojärjestelmien hallintaa.

Arvostamme tehtävän vaatimaa ammattitaitoa sekä riittävää koulutusta ja työkokemusta. Eduksi tehtävän hoitamiseen katsotaan terveydenhuoltoalan koulutus tai tietämys, kokemus erikoissairaanhoidon tarvikkeista, laitteista ja niiden hankinnoista sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä alan ammattilaisena sekä tiimin ja esimiehen vahvan tuen.

Lyhyt, vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen tulee toimittaa pe 27.1.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jukka.rantanen@tekme.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkapäällikkö Jukka Rantanen puhelimitse 050 327 6378 tai sähköpostitse jukka.rantanen@tekme.fi.


Avainsanat: ,

Lue myös:

 
8.11.2018 /

Siirrymme käyttämään Palmian sähköpostia

Tekme Oy ja Linnan Ateriapalvelut Oy siirtyvät käyttämään Palmian sähköpostia 14.11.2018 alkaen. Uudet osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@palmia.fi. Uudet yhteystietomme lisätään Ota […]

Lue lisää
 
18.10.2018 /

Tekmen palvelut ammattiliitto JHL:n lakon aikana 22.-23.10.2018

Julkisten ja hyvinvointialojen ammattiliitto JHL on päättänyt järjestää irtisanomissuojaa koskevaa lakimuutosta vastustavan lakon ma 22.- ti 23.10.2018. Tämä aiheuttaa tilapäisiä […]

Lue lisää
 
1.10.2018 /

Tekme Oy:n ja Linnan Ateriapalvelut Oy:n omistajuus siirtyi Palmialle

Tekmen sopimukset jatkuvat ennallaan Palmia Oy:n tultua omistajaksi Tekmen palvelutoiminta jatkuu yrityskaupan toteutumisen jälkeen normaalisti. Omistajuuden vaihtumisen myötä palvelusopimukset eivät […]

Lue lisää
 
Site by Atomi.