Moniosaajien valmistujaisjuhlat Raatihuoneella

Tekmessä panostetaan jatkuvasti henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin. Osana henkilöstön kehittämistä ja työntekijöiden osaamisen laajentamista siivous- ja ateriapalveluissa työskenteleville käynnistettiin moniosaajakoulutus keväällä 2016. Tarkoituksena on järjestää koulutusta kaikille noin 260:lle toimialan työntekijälle. Siivous- ja ateriapalveluissa on yleisesti tavoitteena, että jokaisella työntekijällä olisi vähintään oman alansa perustutkinto ja henkilöstö kykenee työskentelemään tarvittaessa sekä siivous- että ateriapalvelun tehtävissä. Koulutus on järjestetty oppisopimuskoulutuksena yhteistyössä Hyrian kanssa.

Toukokuussa 2018 juhlistettiin kahden laitoshuoltajaryhmän ja yhden hotelli-, ravintola- ja catering-alan ryhmän valmistujaisia. Tilaisuus järjestettiin Hämeenlinnassa Raatihuoneen Raatikellarissa 23.5.2018. Opiskelu innosti monia työntekijöitä harkitsemaan myös mahdollisia jatko-opintoja tulevaisuudessa. Kiitos kaikille rohkeille opiskeli­joillemme, Hyrialle, ohjausryhmälle, työpaikka-ohjaajille sekä esimiehille ja kaikille matkalla mukana olleille.

Moniosaajakoulutukset ovat edelleen käynnissä ja seuraavat ryhmät valmistuvat keväällä 2019. Koulutuksia on suunniteltu jatkettavan myös tulevana syksynä.

Moniosaajakoulutus
Laitoshuoltajien ryhmä 1

 

Moniosaajakoulutus
Laitoshuoltajien ryhmä 2

 

Moniosaajakoulutus
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan ryhmä 1

Avainsanat: , , ,

Lue myös:

 
21.06.2018 / , ,

Tekmen esimiesvalmennus päätökseen – valmistuneita juhlittiin Verkatehtaalla

Tekmessä henkilöstön osaamiseen ja esimiestyön kehittämiseen panostetaan systemaattisesti. Osana esimiestyön kehittämistä Tekmessä käynnistyi maaliskuussa 2017 reilun vuoden mittainen tutkintoon johtava […]

Lue lisää
 
28.05.2018 / , ,

Seminaarin koululle on myönnetty kouluruokadiplomi

Upeaa Seminaarin koulu! Seminaarin koululle on myönnetty kouluruokadiplomi 18.2.2018. Diplomi luovutettiin virallisesti 18.5.2018 ja diplomin vastaanotti koulun oppilaskunta. 

Lue lisää
 
30.04.2018 / , ,

Terve kiinteistö – tehokas työympäristö –PROJEKTI

Tekme Oy:n kiinteistönhoitajat (24 henkilöä) osallistuivat yhdessä noin 80 muun lähikuntien kiinteistönhoitajien kanssa SYKLI:n eli Suomen Ympäristöopiston organisoimaan ”Terve kiinteistö […]

Lue lisää
 
Site by Atomi.