Seminaarin koululle on myönnetty kouluruokadiplomi

Upeaa Seminaarin koulu! Seminaarin koululle on myönnetty kouluruokadiplomi 18.2.2018. Diplomi luovutettiin virallisesti 18.5.2018 ja diplomin vastaanotti koulun oppilaskunta. Seminaarin kouluun kuuluu myös Erottajan puoli.

Kouluruokadiplomi on kouluille myönnettävä tunnustus ravitsemuksellisesti, kasvatuksellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävän kouluruokailun edistämisestä. Tunnustuksen saamiseksi tulee täyttää Kouluruokadiplomin vaatimukset. Kouluruokadiplomin tunnustus on lisäksi osoitus muutosvalmiudesta sekä keskinäisestä hyvästä yhteistyöstä. Hyvä yhteistyö ja kehittämisen meininki olivat läsnä diplomiluovutustilaisuudessa. Siellä keittiön ja oppilaskunnan johdolla ideoitiin, mitä kivaa tehdään yhdessä syyslukukauden alkaessa. Kehitystyö aloitetaan vielä tänä kevätlukukautena.

Kouluruokadiplomin saamiseksi Linnan Ateriapalvelut Oy:n keittiöhenkilökunta sekä Tekme Oy:n ruokatuotanto ovat yhdessä oppilaskunnan kanssa tarkastelleet itsearvioiden, miten kriteerit toteutuvat Seminaarin kouluruokailussa. Yhdessä oppilaskunnan kanssa ovat tulleet huomatuksi niin onnistumiset kuin kehittämiskohteet. Kouluruokailussa toteutuvat arkipäivän saumatonta tekemistä yhdessä koulun oppilaskunnan kanssa.

Oppilaat ovat tervetulleita vierailemaan koulun keittiössä ja tutustumaan sen toimintaan. Osaava henkilöstömme kertoo mielellään keittiön koneista ja tarjottavasta ruoasta sekä millainen on hyvä ja ravitseva ruoka. Pyrimme vaikuttamaan positiivisesti ruokailukulttuuriin.

Diplomin myöntää Ammattikeittiöosaajat ry.

Lisätietoja www.tekme.fi, www.kouluruokadiplomi.fi, www.evira.fi, www.oivahymy.fi

 

Kuvassa: Seminaarin koulun oppilaskunnan edustajat Elmeri Sarkkola 6D sekä Jella Järvensivu 6E, Tekmeltä Sanna Alanoja (vas.) ja Teresa Ritala sekä Seminaarin keittiöltä Tanja Nieminen ja Päivi Piharinne sekä Erottajan keittiöltä Jasmine Nikulainen. Kuvasta puuttuu Mervi Rajala.


Avainsanat: , ,

Lue myös:

 
8.11.2018 /

Siirrymme käyttämään Palmian sähköpostia

Tekme Oy ja Linnan Ateriapalvelut Oy siirtyvät käyttämään Palmian sähköpostia 14.11.2018 alkaen. Uudet osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@palmia.fi. Uudet yhteystietomme lisätään Ota […]

Lue lisää
 
18.10.2018 /

Tekmen palvelut ammattiliitto JHL:n lakon aikana 22.-23.10.2018

Julkisten ja hyvinvointialojen ammattiliitto JHL on päättänyt järjestää irtisanomissuojaa koskevaa lakimuutosta vastustavan lakon ma 22.- ti 23.10.2018. Tämä aiheuttaa tilapäisiä […]

Lue lisää
 
1.10.2018 /

Tekme Oy:n ja Linnan Ateriapalvelut Oy:n omistajuus siirtyi Palmialle

Tekmen sopimukset jatkuvat ennallaan Palmia Oy:n tultua omistajaksi Tekmen palvelutoiminta jatkuu yrityskaupan toteutumisen jälkeen normaalisti. Omistajuuden vaihtumisen myötä palvelusopimukset eivät […]

Lue lisää
 
Site by Atomi.