Seminaarin koululle on myönnetty kouluruokadiplomi

Upeaa Seminaarin koulu! Seminaarin koululle on myönnetty kouluruokadiplomi 18.2.2018. Diplomi luovutettiin virallisesti 18.5.2018 ja diplomin vastaanotti koulun oppilaskunta. Seminaarin kouluun kuuluu myös Erottajan puoli.

Kouluruokadiplomi on kouluille myönnettävä tunnustus ravitsemuksellisesti, kasvatuksellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävän kouluruokailun edistämisestä. Tunnustuksen saamiseksi tulee täyttää Kouluruokadiplomin vaatimukset. Kouluruokadiplomin tunnustus on lisäksi osoitus muutosvalmiudesta sekä keskinäisestä hyvästä yhteistyöstä. Hyvä yhteistyö ja kehittämisen meininki olivat läsnä diplomiluovutustilaisuudessa. Siellä keittiön ja oppilaskunnan johdolla ideoitiin, mitä kivaa tehdään yhdessä syyslukukauden alkaessa. Kehitystyö aloitetaan vielä tänä kevätlukukautena.

Kouluruokadiplomin saamiseksi Linnan Ateriapalvelut Oy:n keittiöhenkilökunta sekä Tekme Oy:n ruokatuotanto ovat yhdessä oppilaskunnan kanssa tarkastelleet itsearvioiden, miten kriteerit toteutuvat Seminaarin kouluruokailussa. Yhdessä oppilaskunnan kanssa ovat tulleet huomatuksi niin onnistumiset kuin kehittämiskohteet. Kouluruokailussa toteutuvat arkipäivän saumatonta tekemistä yhdessä koulun oppilaskunnan kanssa.

Oppilaat ovat tervetulleita vierailemaan koulun keittiössä ja tutustumaan sen toimintaan. Osaava henkilöstömme kertoo mielellään keittiön koneista ja tarjottavasta ruoasta sekä millainen on hyvä ja ravitseva ruoka. Pyrimme vaikuttamaan positiivisesti ruokailukulttuuriin.

Diplomin myöntää Ammattikeittiöosaajat ry.

Lisätietoja www.tekme.fi, www.kouluruokadiplomi.fi, www.evira.fi, www.oivahymy.fi

 

Kuvassa: Seminaarin koulun oppilaskunnan edustajat Elmeri Sarkkola 6D sekä Jella Järvensivu 6E, Tekmeltä Sanna Alanoja (vas.) ja Teresa Ritala sekä Seminaarin keittiöltä Tanja Nieminen ja Päivi Piharinne sekä Erottajan keittiöltä Jasmine Nikulainen. Kuvasta puuttuu Mervi Rajala.


Avainsanat: , ,

Lue myös:

 
5.07.2018 / , , ,

Moniosaajien valmistujaisjuhlat Raatihuoneella

Tekmessä panostetaan jatkuvasti henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin. Osana henkilöstön kehittämistä ja työntekijöiden osaamisen laajentamista siivous- ja ateriapalveluissa työskenteleville käynnistettiin moniosaajakoulutus keväällä 2016.

Lue lisää
 
21.06.2018 / , ,

Tekmen esimiesvalmennus päätökseen – valmistuneita juhlittiin Verkatehtaalla

Tekmessä henkilöstön osaamiseen ja esimiestyön kehittämiseen panostetaan systemaattisesti. Osana esimiestyön kehittämistä Tekmessä käynnistyi maaliskuussa 2017 reilun vuoden mittainen tutkintoon johtava […]

Lue lisää
 
30.04.2018 / , ,

Terve kiinteistö – tehokas työympäristö –PROJEKTI

Tekme Oy:n kiinteistönhoitajat (24 henkilöä) osallistuivat yhdessä noin 80 muun lähikuntien kiinteistönhoitajien kanssa SYKLI:n eli Suomen Ympäristöopiston organisoimaan ”Terve kiinteistö […]

Lue lisää
 
Site by Atomi.