Siirrymme käyttämään Palmian sähköpostia

Tekme Oy ja Linnan Ateriapalvelut Oy siirtyvät käyttämään Palmian sähköpostia 14.11.2018 alkaen. Uudet osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@palmia.fi. Uudet yhteystietomme lisätään Ota yhteyttä-sivulle.

Poistumme Kuntapron ympäristöstä

Hämeenlinnan kaupunkikonsernin sisällä tämä tarkoittaa, että Tekmen ja Linnan Ateriapalvelujen kalenterit, yhteystiedot ja Skype-statukset eivät enää näy samassa hakemistossa muiden Kuntapron ympäristön käyttäjien kanssa.

Lisäksi kaikki Tekmen ja Linnan Ateriapalvelujen lähettämät Skype-kutsut uusitaan. 13.11. jälkeen sovituista palavereista tulee uudet kutsuviestit, koska vanhat Skype-linkit eivät toimi.

Kuntapron ympäristöstä voi lähettää meille sähköpostia vanhoihin osoitteisiin muutoksen jälkeen vielä noin puolen vuoden ajan, kunhan ensin tyhjentää vanhan välimuistin ennen osoitteen kirjoittamista.


Avainsanat:

Lue myös:

 
18.10.2018 /

Tekmen palvelut ammattiliitto JHL:n lakon aikana 22.-23.10.2018

Julkisten ja hyvinvointialojen ammattiliitto JHL on päättänyt järjestää irtisanomissuojaa koskevaa lakimuutosta vastustavan lakon ma 22.- ti 23.10.2018. Tämä aiheuttaa tilapäisiä […]

Lue lisää
 
1.10.2018 /

Tekme Oy:n ja Linnan Ateriapalvelut Oy:n omistajuus siirtyi Palmialle

Tekmen sopimukset jatkuvat ennallaan Palmia Oy:n tultua omistajaksi Tekmen palvelutoiminta jatkuu yrityskaupan toteutumisen jälkeen normaalisti. Omistajuuden vaihtumisen myötä palvelusopimukset eivät […]

Lue lisää
 
5.07.2018 / , , ,

Moniosaajien valmistujaisjuhlat Raatihuoneella

Tekmessä panostetaan jatkuvasti henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin. Osana henkilöstön kehittämistä ja työntekijöiden osaamisen laajentamista siivous- ja ateriapalveluissa työskenteleville käynnistettiin moniosaajakoulutus keväällä 2016.

Lue lisää
 
Site by Atomi.