Siivous- ja käyttäjäpalvelut laittavat koulut ja päiväkodit kuntoon kesän aikana

Koulujen ja päiväkotien ollessa tyhjänä lomien aikana, Siivous- ja käyttäjäpalvelumme siivoavat ja valmistelevat koulujen ja päiväkotien tiloja valmiiksi syksyä varten.

Suoritamme tiloissa tavallista siivousta perusteellisempaa puhdistusta. Jokaisessa kohteessa sovimme työt erikseen asiakkaan tarpeen mukaan.

Kouluissa puhdistamme esimerkiksi perusteellisesti kaikki kalusteet, saniteettitilat ja yläpölyt ulottuvuuskorkeudelta. Lattiapinnat käsittelemme hoitoaineella tai lattiavahalla. Asiakas voi halutessaan ostaa myös ikkunoiden pesua. Perusteellisemmat jaksottaiset työt ovat tärkeä osa tilojen sisäilman laadun parantamisessa.

Kalusteiden siirto työllistää käyttäjäpalveluita

Kesä on kiireistä aikaa myös Käyttäjäpalveluillemme. Kouluissa kalusteiden siirto tiloista toiseen pitävät käyttäjäpalveluhenkilömme kiireisinä. Muita käyttäjäpalveluiden kesän töitä ovat koulukirjojen siirto sovittuihin tiloihin ja pienet korjaustyöt.

Mm. vahtimestaripalveluista vastaavat kouluisäntämme kuuluvat tiiviisti koulun työyhteisöön ja he tukevat tilojen käyttäjien sujuvaa arkea.

Kouluisännät järjestävät kesällä tiloja käyttökuntoon ja huolehtivat esimerkiksi siitä, että tarvittavat AV-laitteet ovat kunnossa syksyn opiskelua varten.
Tilojen sulkeminen päättää kouluisännän työpäivän. Turvallisuussyistä on erityisen tärkeää huolehtia, että kaikki ikkunat ja ovet ovat suljettu tilojen käytön päätyttyä.


Avainsanat:

Lue myös:

 
8.11.2018 /

Siirrymme käyttämään Palmian sähköpostia

Tekme Oy ja Linnan Ateriapalvelut Oy siirtyvät käyttämään Palmian sähköpostia 14.11.2018 alkaen. Uudet osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@palmia.fi. Uudet yhteystietomme lisätään Ota […]

Lue lisää
 
18.10.2018 /

Tekmen palvelut ammattiliitto JHL:n lakon aikana 22.-23.10.2018

Julkisten ja hyvinvointialojen ammattiliitto JHL on päättänyt järjestää irtisanomissuojaa koskevaa lakimuutosta vastustavan lakon ma 22.- ti 23.10.2018. Tämä aiheuttaa tilapäisiä […]

Lue lisää
 
1.10.2018 /

Tekme Oy:n ja Linnan Ateriapalvelut Oy:n omistajuus siirtyi Palmialle

Tekmen sopimukset jatkuvat ennallaan Palmia Oy:n tultua omistajaksi Tekmen palvelutoiminta jatkuu yrityskaupan toteutumisen jälkeen normaalisti. Omistajuuden vaihtumisen myötä palvelusopimukset eivät […]

Lue lisää
 
Site by Atomi.