Tekmessä kehitetään sisäistä viestintää

Tekmessä hyödynnetään uutta teknologiaa sisäisen viestinnän kehittämiseksi. Organisaatiossa on otettu syyskuussa 2017 käyttöön uusi sosiaalinen intranet. Uuden sisäisen viestintäohjelman tarkoituksena on parantaa viestintää ja ohjeiden saatavuutta koko organisaation tasolla.

Uuden intranetin avulla helpotetaan ja parannetaan työyhteisön tiedonkulkua, yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta. Nopea ja helppo tiedonjakaminen organisaation ajankohtaisista asioista ja toimintatavoista mahdollistuu uuden intranetin avulla. Sosiaalinen intranet ei ole vain ilmoitustaulu, vaan sen tarkoituksena on olla työyhteisöjen avoin kohtaamispaikka. Sosiaalisessa intranetissä käyttäjillä on mahdollisuus luoda sisältöä eri toimintojen kautta ja olla vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa.

Sosiaalinen intranet nähdään koko organisaation työvälineenä. Sisäisen viestinnän pääkanavan tavoitteena on edistää tiedonkulkua ja yhdessä tekemisen kulttuuria.

 


Avainsanat: ,

Lue myös:

 
10.01.2018 /

Ruokatuotannon asiakaspalautteet

Tekmen ruokatuotanto saa asiakaspalautteita useita kanavia pitkin. Tekme tekee myös vuosittain asiakastyytyväisyyskyselyn.

Lue lisää
 
15.12.2017 / , , , , , ,

Rauhallista joulun aikaa!

Tekme toivottaa asiakkailleen, yhteistyökumppaneilleen ja henkilökunnalleen rauhallista joulun aikaa ja onnea vuodelle 2018!

Lue lisää
 
5.12.2017 /

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Tekmen toimipisteissä on tarjolla Itsenäisyyspäivän juhla-ateria joko 5.12. tai 6.12.

Lue lisää
 
Site by Atomi.