Tekmessä kehitetään sisäistä viestintää

Tekmessä hyödynnetään uutta teknologiaa sisäisen viestinnän kehittämiseksi. Organisaatiossa on otettu syyskuussa 2017 käyttöön uusi sosiaalinen intranet. Uuden sisäisen viestintäohjelman tarkoituksena on parantaa viestintää ja ohjeiden saatavuutta koko organisaation tasolla.

Uuden intranetin avulla helpotetaan ja parannetaan työyhteisön tiedonkulkua, yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta. Nopea ja helppo tiedonjakaminen organisaation ajankohtaisista asioista ja toimintatavoista mahdollistuu uuden intranetin avulla. Sosiaalinen intranet ei ole vain ilmoitustaulu, vaan sen tarkoituksena on olla työyhteisöjen avoin kohtaamispaikka. Sosiaalisessa intranetissä käyttäjillä on mahdollisuus luoda sisältöä eri toimintojen kautta ja olla vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa.

Sosiaalinen intranet nähdään koko organisaation työvälineenä. Sisäisen viestinnän pääkanavan tavoitteena on edistää tiedonkulkua ja yhdessä tekemisen kulttuuria.

 


Avainsanat: ,

Lue myös:

 
1.10.2018 /

Tekme Oy:n ja Linnan Ateriapalvelut Oy:n omistajuus siirtyi Palmialle

Tekmen sopimukset jatkuvat ennallaan Palmia Oy:n tultua omistajaksi Tekmen palvelutoiminta jatkuu yrityskaupan toteutumisen jälkeen normaalisti. Omistajuuden vaihtumisen myötä palvelusopimukset eivät […]

Lue lisää
 
5.07.2018 / , , ,

Moniosaajien valmistujaisjuhlat Raatihuoneella

Tekmessä panostetaan jatkuvasti henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin. Osana henkilöstön kehittämistä ja työntekijöiden osaamisen laajentamista siivous- ja ateriapalveluissa työskenteleville käynnistettiin moniosaajakoulutus keväällä 2016.

Lue lisää
 
21.06.2018 / , ,

Tekmen esimiesvalmennus päätökseen – valmistuneita juhlittiin Verkatehtaalla

Tekmessä henkilöstön osaamiseen ja esimiestyön kehittämiseen panostetaan systemaattisesti. Osana esimiestyön kehittämistä Tekmessä käynnistyi maaliskuussa 2017 reilun vuoden mittainen tutkintoon johtava […]

Lue lisää
 
Site by Atomi.