Sydänmerkki käytössä Tekmellä

Tekmellä käytössä Sydänmerkki koulu- ja päiväkotiaterioilla.

Sydänmerkki on tutkittuun tietoon perustuva suomalainen laatustandardi. Merkkiä hallinnoi Sydänliitto. Sydänmerkin avulla koottu ateria sisältää juuri sopivasti energiaa ja ravintoaineita, kuten kuitua ja hyvälaatuista rasvaa.

Sydänmerkki-ateriaan Tekmellä kuuluu:

  • Pääruoka
  • Peruna- tai viljalisäke
  • Näkkileipä levitteineen
  • Ruokajuoma
  • Salaatti tai muu kasvislisäke sekä
  • Öljypohjainen salaatinkastike

Tasapainoisella aterialla on monia hyötyjä. Se helpottaa painonhallintaa, edistää työvirettä ja jaksamista. Hyvin syömällä syntyy siis parempaa tulosta, paremmalla mielellä.

Tekmen nettisivujen ruokalistoilla Sydänmerkki-ateria merkitään ♥-merkillä. Kouluilla Sydänmerkki näkyy myös info-taulujen ruokalistoissa. Sydänmerkkiaterioiden määrää on tarkoitus kasvattaa tuotekehityksen myötä.

 

Lisätietoja:

www.sydanmerkki.fi


Avainsanat: ,

Lue myös:

 
5.07.2018 / , , ,

Moniosaajien valmistujaisjuhlat Raatihuoneella

Tekmessä panostetaan jatkuvasti henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin. Osana henkilöstön kehittämistä ja työntekijöiden osaamisen laajentamista siivous- ja ateriapalveluissa työskenteleville käynnistettiin moniosaajakoulutus keväällä 2016.

Lue lisää
 
21.06.2018 / , ,

Tekmen esimiesvalmennus päätökseen – valmistuneita juhlittiin Verkatehtaalla

Tekmessä henkilöstön osaamiseen ja esimiestyön kehittämiseen panostetaan systemaattisesti. Osana esimiestyön kehittämistä Tekmessä käynnistyi maaliskuussa 2017 reilun vuoden mittainen tutkintoon johtava […]

Lue lisää
 
28.05.2018 / , ,

Seminaarin koululle on myönnetty kouluruokadiplomi

Upeaa Seminaarin koulu! Seminaarin koululle on myönnetty kouluruokadiplomi 18.2.2018. Diplomi luovutettiin virallisesti 18.5.2018 ja diplomin vastaanotti koulun oppilaskunta. 

Lue lisää
 
Site by Atomi.