Tapio Vekka Tekmen toimitusjohtajaksi

Tekme Oy:n toimitusjohtajaksi haki 46 henkilöä. Hallituksen nimeämä valintatyöryhmä suoritti haastattelut ja valitsi niiden pohjalta kolme hakijaa soveltuvuusarviointeihin. Soveltuvuusarvioinnin jälkeen yhtiön hallitus valitsi 31.10.2017 yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Tapio Vekan Hämeenlinnasta.

Tapio Vekka on toiminut va. toimitusjohtajana kuluvana vuonna. Vekalla on koulutuksellinen ja ammatillinen pätevyys tehtävään, hän on yrittäjä ja hän on toiminut monissa vastuullisissa tehtävissä niin yhteiskunnallisissa kuin elinkeinoelämän tehtävissä. Tekme Oy:n toimitusjohtaja toimii myös Linnan Ateriapalvelut Oy:n toimitusjohtajana ja hallitus on painottanut valinnassa lisäksi sitä, että Vekka tuntee Tekme Oy:n ja Linnan Ateriapalvelut Oy:n entuudestaan, koska hän työskentelee va. toimitusjohtajana. Näin hän pääsee työhön kiinni heti, mikä on tärkeää yhtiöiden tulevaisuuden kannalta. Saadun tiedon mukaan henkilökunta on kokenut Vekan työn toimitusjohtajana myönteisesti.

Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Pekka Romo, puh. 0400 491 073, sähköposti: pekka.romo@asianajopalvelut.com.

 

 


Avainsanat:

Lue myös:

 
10.01.2018 /

Ruokatuotannon asiakaspalautteet

Tekmen ruokatuotanto saa asiakaspalautteita useita kanavia pitkin. Tekme tekee myös vuosittain asiakastyytyväisyyskyselyn.

Lue lisää
 
15.12.2017 / , , , , , ,

Rauhallista joulun aikaa!

Tekme toivottaa asiakkailleen, yhteistyökumppaneilleen ja henkilökunnalleen rauhallista joulun aikaa ja onnea vuodelle 2018!

Lue lisää
 
5.12.2017 /

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Tekmen toimipisteissä on tarjolla Itsenäisyyspäivän juhla-ateria joko 5.12. tai 6.12.

Lue lisää
 
Site by Atomi.