Tapio Vekka Tekmen toimitusjohtajaksi

Tekme Oy:n toimitusjohtajaksi haki 46 henkilöä. Hallituksen nimeämä valintatyöryhmä suoritti haastattelut ja valitsi niiden pohjalta kolme hakijaa soveltuvuusarviointeihin. Soveltuvuusarvioinnin jälkeen yhtiön hallitus valitsi 31.10.2017 yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Tapio Vekan Hämeenlinnasta.

Tapio Vekka on toiminut va. toimitusjohtajana kuluvana vuonna. Vekalla on koulutuksellinen ja ammatillinen pätevyys tehtävään, hän on yrittäjä ja hän on toiminut monissa vastuullisissa tehtävissä niin yhteiskunnallisissa kuin elinkeinoelämän tehtävissä. Tekme Oy:n toimitusjohtaja toimii myös Linnan Ateriapalvelut Oy:n toimitusjohtajana ja hallitus on painottanut valinnassa lisäksi sitä, että Vekka tuntee Tekme Oy:n ja Linnan Ateriapalvelut Oy:n entuudestaan, koska hän työskentelee va. toimitusjohtajana. Näin hän pääsee työhön kiinni heti, mikä on tärkeää yhtiöiden tulevaisuuden kannalta. Saadun tiedon mukaan henkilökunta on kokenut Vekan työn toimitusjohtajana myönteisesti.

Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Pekka Romo, puh. 0400 491 073, sähköposti: pekka.romo@asianajopalvelut.com.

 

 


Avainsanat:

Lue myös:

 
1.10.2018 /

Tekme Oy:n ja Linnan Ateriapalvelut Oy:n omistajuus siirtyi Palmialle

Tekmen sopimukset jatkuvat ennallaan Palmia Oy:n tultua omistajaksi Tekmen palvelutoiminta jatkuu yrityskaupan toteutumisen jälkeen normaalisti. Omistajuuden vaihtumisen myötä palvelusopimukset eivät […]

Lue lisää
 
5.07.2018 / , , ,

Moniosaajien valmistujaisjuhlat Raatihuoneella

Tekmessä panostetaan jatkuvasti henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin. Osana henkilöstön kehittämistä ja työntekijöiden osaamisen laajentamista siivous- ja ateriapalveluissa työskenteleville käynnistettiin moniosaajakoulutus keväällä 2016.

Lue lisää
 
21.06.2018 / , ,

Tekmen esimiesvalmennus päätökseen – valmistuneita juhlittiin Verkatehtaalla

Tekmessä henkilöstön osaamiseen ja esimiestyön kehittämiseen panostetaan systemaattisesti. Osana esimiestyön kehittämistä Tekmessä käynnistyi maaliskuussa 2017 reilun vuoden mittainen tutkintoon johtava […]

Lue lisää
 
Site by Atomi.