Tekme Oy panostaa laadun kehittämiseen

Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt Tekme Toimitilapalvelujen kehitys- ja laatuasiantuntijalle INSTA 800 tason 4 henkilösertifikaatin.

Otamme vähitellen käyttöön INSTA 800 teknisen laadunmittaus -ja arviointijärjestelmän ja Hämeenlinnan pääterveysasema on valittu pilottikohteeksi.

Olemme aloittaneet henkilöstökoulutuksen standardin mukaiseen INSTA 800 laatujärjestelmän arviointiin ja mittaukseen.  Jatkossa kaikki siivoojamme tulevat osallistumaan laatukoulutukseen.

Standardin käyttöönotto mahdollistaa säännöllisen laadun seurannan palvelun tuottamisessa. Standardissa esitetään havainnolliset arviointiperusteet siivouksen tekniselle laadulle.

Standardin ytimen muodostavat yhteisesti määritellyn laatuprofiilin mukaiset kuusi laatutasoa. Asiakas voi valita millaisen puhtauden laatutason hän haluaa eri tilatyypeille (luokalle, toimistolle, sosiaalitilalle) ja pinnoille kuten lattialle, katolle, seinille ja kalusteille.

Asiakkaan on jatkossa helpompi arvioida ja vertailla siivouspalvelujen sisältöä laatuprofiilin kautta. Samalla standardi ohjaa tarkastelemaan siivoustyön lopputulosta – ei työhön käytettyä aikaa tai muita voimavaroja.

 

 

 


Avainsanat: , ,

Lue myös:

 
8.11.2018 /

Siirrymme käyttämään Palmian sähköpostia

Tekme Oy ja Linnan Ateriapalvelut Oy siirtyvät käyttämään Palmian sähköpostia 14.11.2018 alkaen. Uudet osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@palmia.fi. Uudet yhteystietomme lisätään Ota […]

Lue lisää
 
18.10.2018 /

Tekmen palvelut ammattiliitto JHL:n lakon aikana 22.-23.10.2018

Julkisten ja hyvinvointialojen ammattiliitto JHL on päättänyt järjestää irtisanomissuojaa koskevaa lakimuutosta vastustavan lakon ma 22.- ti 23.10.2018. Tämä aiheuttaa tilapäisiä […]

Lue lisää
 
1.10.2018 /

Tekme Oy:n ja Linnan Ateriapalvelut Oy:n omistajuus siirtyi Palmialle

Tekmen sopimukset jatkuvat ennallaan Palmia Oy:n tultua omistajaksi Tekmen palvelutoiminta jatkuu yrityskaupan toteutumisen jälkeen normaalisti. Omistajuuden vaihtumisen myötä palvelusopimukset eivät […]

Lue lisää
 
Site by Atomi.