Tekmen esimiesvalmennus päätökseen – valmistuneita juhlittiin Verkatehtaalla

Tekmessä henkilöstön osaamiseen ja esimiestyön kehittämiseen panostetaan systemaattisesti. Osana esimiestyön kehittämistä Tekmessä käynnistyi maaliskuussa 2017 reilun vuoden mittainen tutkintoon johtava esimiesvalmennus yhteistyössä Hyrian kanssa. Valmennukseen osallistuivat kaikki Tekmen esimiehet ja tavoitteena oli Tekmen esimiestoimintojen yhtenäistäminen, henkilöstön osallistaminen sekä osaamisen ja yhteisen toiminnan kehittäminen. Esimiesten koulutus saatiin päätökseen keväällä 2018 ja valmistuneita juhlittiin toukokuun viimeisenä päivänä Verkatehtaalla.

Valmennuskoulutus rakentui kolmestatoista lähipäivästä, joissa aiheina olivat organisaation strategia, esimiehen ammatillisuus, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, johtajuuden kehittyminen, talous ja tuottavuus, muutoksen ja osaamisen johtaminen, työhyvinvointi, työturvallisuus sekä asiakaspalvelun johtaminen. Lähipäivien tavoitteena oli vahvistaa esimiesten arjen työkaluja sekä parantaa jaksamista ja työhyvinvointia osaamista vahvistamalla. Esimiehet työstivät valmennuksen aikana myös projektimuotoiset kehittämistehtävät, joista saatiin eväitä niin oman työn kuin organisaation toiminnan kehittämiseen.

Kokonaisuudet suunniteltiin Tekmen tarpeet huomioon ottaen ja koulutus oli kaikin puolin innostavaa ja ammattitaitoista. Kiitos vielä Hyrialle yhteistyöstä! Esimiehet saavuttivat upeasti henkilökohtaisia tutkintotavoitteitaan ja valmistujaistilaisuudessa Verkatehtaalla juhlittiin johtamisen erikoisammattitutkinnon ja tekniikan erikoisammattitutkinnon suorittaneita esimiehiä. Kaikkiaan 11 esimiestä suoritti tutkinnon, onnea! Mukana tilaisuudessa olivat esimiesten lisäksi työpaikkaohjaajat, työnantaja- ja työntekijäarvioijat sekä Hyrian edustajat, joille kaikille kuuluu iso kiitos koulutusprojektista. Myös Tekmen johtoryhmä ja valmennuksen ohjausryhmä olivat paikalla juhlistamassa valmistuneita.

Onnittelut vielä kerran hienoista saavutuksista!

 

Kuvassa: Jarkko Hohenthal, Sanna Porali-Kuusisto, Mervi Rajala, Henna Nuorteva, Mika Pylväinen, Kimmo Keskitalo, Niina Friman, Ari Sulander, Ari Hamnström, Hanna Rauhavirta, Kirsi Ahonen, Tytti Vermasvuo, Tiina Pollari, Marja Virtanen, Tapio Vekka, Eija Tonteri, Tarja Jaakkola (Hyria), Teresa Ritala sekä Jukka Rantanen.


Avainsanat: , ,

Lue myös:

 
5.07.2018 / , , ,

Moniosaajien valmistujaisjuhlat Raatihuoneella

Tekmessä panostetaan jatkuvasti henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin. Osana henkilöstön kehittämistä ja työntekijöiden osaamisen laajentamista siivous- ja ateriapalveluissa työskenteleville käynnistettiin moniosaajakoulutus keväällä 2016.

Lue lisää
 
28.05.2018 / , ,

Seminaarin koululle on myönnetty kouluruokadiplomi

Upeaa Seminaarin koulu! Seminaarin koululle on myönnetty kouluruokadiplomi 18.2.2018. Diplomi luovutettiin virallisesti 18.5.2018 ja diplomin vastaanotti koulun oppilaskunta. 

Lue lisää
 
30.04.2018 / , ,

Terve kiinteistö – tehokas työympäristö –PROJEKTI

Tekme Oy:n kiinteistönhoitajat (24 henkilöä) osallistuivat yhdessä noin 80 muun lähikuntien kiinteistönhoitajien kanssa SYKLI:n eli Suomen Ympäristöopiston organisoimaan ”Terve kiinteistö […]

Lue lisää
 
Site by Atomi.