Tekmen logistiikkapalvelut hakee varastopäällikköä

Haemme logistiikkayksikköömme vakituiseen työsuhteeseen varastopäällikköä.

Vastaat tehokkaasti varaston logistiikkaprosessien kokonaisvaltaisesta läpiviennistä ja kehittämisestä aina ostotilauksista asiakaslaskutukseen asti. Varastotäydennysten kotiinkutsut kuin myös hyllytyspalvelun laajentaminen asiakkaidemme kanssa ovat osa toimenkuvaasi. Asiakaspalvelu on tärkeässä asemassa työnkuvassasi. Toimit varastohenkilöstön esimiehenä.

Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja innovatiivista työotetta, sujuvaa suullista ja kirjallista esitystaitoa, itsenäistä työskentely- ja organisointikykyä, kokonaisuuksien hallintaa sekä yleisimpien toimisto-ohjelmien ja materiaalihallinnon tietojärjestelmien osaamista. Käytössämme on Microsoft AX Dynamics 2012 R2 -varastonhallintajärjestelmä.

Tehtävän hoitaminen vaatii logistiikka-alan ylempää koulutusta ja hyvää logistiikka-alan työkokemusta esimiestehtävissä. Lisäeduksi katsotaan terveydenhuoltoalan tuntemus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen työn. Saat myös osaavan henkilöstön ja esimiehen vahvan tuen.

Lyhyt vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen tulee toimittaa 16.3.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jukka.rantanen@tekme.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkapäällikkö Jukka Rantanen, jukka.rantanen@tekme.fi.

 


Avainsanat: , ,

Lue myös:

 
8.11.2018 /

Siirrymme käyttämään Palmian sähköpostia

Tekme Oy ja Linnan Ateriapalvelut Oy siirtyvät käyttämään Palmian sähköpostia 14.11.2018 alkaen. Uudet osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@palmia.fi. Uudet yhteystietomme lisätään Ota […]

Lue lisää
 
18.10.2018 /

Tekmen palvelut ammattiliitto JHL:n lakon aikana 22.-23.10.2018

Julkisten ja hyvinvointialojen ammattiliitto JHL on päättänyt järjestää irtisanomissuojaa koskevaa lakimuutosta vastustavan lakon ma 22.- ti 23.10.2018. Tämä aiheuttaa tilapäisiä […]

Lue lisää
 
1.10.2018 /

Tekme Oy:n ja Linnan Ateriapalvelut Oy:n omistajuus siirtyi Palmialle

Tekmen sopimukset jatkuvat ennallaan Palmia Oy:n tultua omistajaksi Tekmen palvelutoiminta jatkuu yrityskaupan toteutumisen jälkeen normaalisti. Omistajuuden vaihtumisen myötä palvelusopimukset eivät […]

Lue lisää
 
Site by Atomi.