Tekmen toimitilapalvelut hakee palveluasiantuntijaa ja palveluesimiestä

Tekmen toimitilapalvelut hakee joukkoonsa palveluasiantuntijaa ja palveluesimiestä osaksi vauhdikasta tiimiään.


Etsimme motivoitunutta uransa alkuvaiheessa olevaa tai jo ammattitaitoa kerryttänyttä HR-osaajaa, jolla on kiinnostusta kasvaa ja kehittyä henkilöstöhallinnon tehtävissä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä laaja-alaiseksi HR-ammattilaiseksi vauhdikkaan mukavassa tiimissä. Tehtävän alkaessa olet osa Tekmen toimitilapalvelut-tiimiä ja tuet HR-prosessien lisäksi esimiestyötämme arjen toimistorutiineissa.

Pääset mukaan ajankohtaisten HR-prosessiemme kehittämiseen. Lisäksi tuet esimiestyötämme osallis­tumalla muun muassa sisäisen viestinnän kehittämiseen, verkkosivujen hallinnointiin ja materiaalien tuottamiseen. Toimit henkilövakuutusyhtiöiden yhteyshenkilönä ja autat yritystämme tunnistamaan työhyvinvointiin ja työkyvyttömyyden ennaltaehkäisyyn vaikuttavia tekijöitä ja autat löytämään sopivia käytäntöjä työhyvinvoinnin ja työkykyjohtamisen kehittämiseen. Lisäksi toimit esimiesten tukena työsuhdeasioissa.

Odotamme sinulta soveltuvaa tutkintoa, kykyä tarttua vaihteleviin tehtäviin ja vastuunottoa tehtävien loppuunsaattamisesta. Persoonana olet joustava, asiakaspalveluhenkinen, huolellinen ja innovatiivi­nen. Lisäksi tuotat hyvää ja sujuvaa tekstiä suomeksi. Kielitaidosta ja kulttuurien tuntemuksesta on hyötyä. Muutokset esimerkiksi lainsäädännössä sekä uudistuvat työtavat edellyttävät jatkuvaa opiskelua ja osaamisen kehittämistä. Aiempi kokemus HR- ja/tai viestinnällisistä tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarkempi työnkuva muotoutuu ja kehittyy kykyjesi ja halujesi mukaan.

Työpaikka sijaistee Hämeenlinnassa ja on toistaiseksi voimassa oleva, viikkotyöaika 36,75 h/vko. Noudattamamme työehtosopimus on Avaintes. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työntekijän on koeajan aikana esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus soveltuvuudestaan tehtävään.

Toivomme hakemukset sekä CV:t palkkatoivomuksineen 25.2.2018 mennessä osoitteeseen hameenlinna@vmp.fi. Laitathan aihe-kenttään ”palveluasiantuntija”. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointiprosessia hoitaa VMP Hämeenlinna ja lisätietoja antaa arkisin klo 9-16 Silja Syrjälä p. 050 917 8540.


Etsimme motivoitunutta ja kokemuksen omaavaa palveluesimiestä osaksi Tekmen toimitilapalvelut-tiimiä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaassa ja mukavassa tiimissä.

Vastuullasi on kohteiden palvelutuotannon sujuvuus sekä asiakkaidemme tekninen ja toiminnallinen laatu. Vastaat alueesi henkilöstöresursseista, ohjaat ja johdat heidän työtään ja luot itsellesi innostuneen palvelutiimin. Vastaat laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta. Käytössä ovat laadukkaat ja uudenaikaiset välineet työntekoon ja päivittäiseen yhteydenpitoon. Raportoit tehtävässäsi palvelujohtajalle. Toivomme hyvää osaamista ja kokemusta puhtauspalvelualalta.

Odotamme sinulta soveltuvaa tutkintoa, kokemusta esimiestehtävistä, kykyä tarttua vaihteleviin tehtäviin ja vastuunottoa tehtävien loppuunsaattamisesta. Persoonana olet joustava, asiakaspalveluhenkinen, huolellinen ja innovatiivi­nen. Lisäksi tuotat hyvää ja sujuvaa tekstiä suomeksi. Kielitaidosta ja kulttuurien tuntemuksesta on hyötyä.

Muutokset esimerkiksi lainsäädännössä sekä uudistuvat työtavat edellyttävät jatkuvaa opiskelua ja osaamisen kehittämistä. Sinulla pitää olla oman auton käyttömahdollisuus.

Työpaikka sijaistee Hämeenlinnassa ja on toistaiseksi voimassa oleva, viikkotyöaika 38,75 h/vko. Noudattamamme työehtosopimus on Avaintes. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työntekijän on koeajan aikana esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus soveltuvuudestaan tehtävään.

Toivomme hakemukset sekä CV:t palkkatoivomuksineen 25.2.2018 mennessä osoitteeseen hameenlinna@vmp.fi. Laitathan aihe-kenttään ”palveluesimies”. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointiprosessia hoitaa VMP Hämeenlinna ja lisätietoja antaa arkisin klo 9-16 Silja Syrjälä p. 050 917 8540.

 


Avainsanat: , ,

Lue myös:

 
8.11.2018 /

Siirrymme käyttämään Palmian sähköpostia

Tekme Oy ja Linnan Ateriapalvelut Oy siirtyvät käyttämään Palmian sähköpostia 14.11.2018 alkaen. Uudet osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@palmia.fi. Uudet yhteystietomme lisätään Ota […]

Lue lisää
 
18.10.2018 /

Tekmen palvelut ammattiliitto JHL:n lakon aikana 22.-23.10.2018

Julkisten ja hyvinvointialojen ammattiliitto JHL on päättänyt järjestää irtisanomissuojaa koskevaa lakimuutosta vastustavan lakon ma 22.- ti 23.10.2018. Tämä aiheuttaa tilapäisiä […]

Lue lisää
 
1.10.2018 /

Tekme Oy:n ja Linnan Ateriapalvelut Oy:n omistajuus siirtyi Palmialle

Tekmen sopimukset jatkuvat ennallaan Palmia Oy:n tultua omistajaksi Tekmen palvelutoiminta jatkuu yrityskaupan toteutumisen jälkeen normaalisti. Omistajuuden vaihtumisen myötä palvelusopimukset eivät […]

Lue lisää
 
Site by Atomi.