TYRKKY-hanke: Terve kiinteistö on tehokas työympäristö

Kiinteistöjen käyttäjien hyvinvointi on meille tärkeä asia! Oikein huollettu kiinteistö on käyttäjilleen terveellinen, viihtyisä ja turvallinen työ- tai asuinympäristö. Oikein hoidettu kiinteistö säästää ympäristöä ja kustannuksia lisäämällä kiinteistön energiatehokkuutta.

Tekme Oy:n Kiinteistöpalvelun kaikki kiinteistöhoitajat osallistuvat vuoden 2017 aikana Suomen Ympäristöopiston SYKLI:n järjestämään koulutusohjelmaan, joka liittyy Hämeen ELY-keskuksen hallinnoimaan ja Euroopan Sosiaalirahaston osittain rahoittamaan hankkeeseen: ”TERVE KIINTEISTÖ, TEHOKAS TYÖYMPÄRISTÖ – TYRKKY”.

TYRKKY-hankkeen tavoitteena on parantaa kiinteistöjen käytettävyyttä ja kuntoa koko kiinteistön elinkaaren ajan, ovathan kiinteistöt arvokkainta kansallisomaisuuttamme!

TYRKKY-hanke pureutuu kiinteistönhoidon eri osa-alueisiin

Kiinteistön käytettävyyden parantamisen tavoitteeseen pyritään koulutuksen keinoilla. Kiinteistönhuollon eri toimijoiden ammattitaitoa on tarkoitus lisätä antamalla ajankohtaista tietoa kiinteistönhoidon eri osa-alueista asiantuntijoiden toimesta.

Tarkoitus on opettaa kiinteistönhoitajia havainnoimaan erilaisia riski- ja ongelmatekijöitä kiinteistöissä hyvissä ajoin ja puuttumaan niihin. Koulutus auttaa ymmärtämään kiinteistönhoidon roolia osana kokonaisuutta.

Asiakasorganisaatio osallistuu koulutusprojektiin

Koulutus sisältää teoriaopetusta sekä käytännön harjoitustehtäviä kiinteistönhoitajien omissa vastuukiinteistöissä.

Aihekokonaisuuksina ovat mm. rakennusfysiikka, sisäilma-asiat, työturvallisuus, vesi- ja viemäritekniikka sekä ilmanvaihtojärjestelmät, lämmitysjärjestelmät, kiinteistöautomaatio sekä viestintä ja käyttäjien huomioiminen.

Asiakasnäkökulma on koulutusprojektissa koko ajan mukana. Kiinteistöpalveluiden asiakasorganisaatio osallistuu aktiivisesti koulutustilaisuuksiin ja tuo esille palvelun tilaajalle ja sitä kautta kiinteistöjen käyttäjille tärkeitä asioita.

Linkit:

Lue lisää TYRKKY-hankkeesta Hämeen Liiton sivuilta

Tutustu hankekuvaukseen


Avainsanat: , , ,

Lue myös:

 
8.11.2018 /

Siirrymme käyttämään Palmian sähköpostia

Tekme Oy ja Linnan Ateriapalvelut Oy siirtyvät käyttämään Palmian sähköpostia 14.11.2018 alkaen. Uudet osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@palmia.fi. Uudet yhteystietomme lisätään Ota […]

Lue lisää
 
18.10.2018 /

Tekmen palvelut ammattiliitto JHL:n lakon aikana 22.-23.10.2018

Julkisten ja hyvinvointialojen ammattiliitto JHL on päättänyt järjestää irtisanomissuojaa koskevaa lakimuutosta vastustavan lakon ma 22.- ti 23.10.2018. Tämä aiheuttaa tilapäisiä […]

Lue lisää
 
1.10.2018 /

Tekme Oy:n ja Linnan Ateriapalvelut Oy:n omistajuus siirtyi Palmialle

Tekmen sopimukset jatkuvat ennallaan Palmia Oy:n tultua omistajaksi Tekmen palvelutoiminta jatkuu yrityskaupan toteutumisen jälkeen normaalisti. Omistajuuden vaihtumisen myötä palvelusopimukset eivät […]

Lue lisää
 
Site by Atomi.