Työturvallisuus on yhteinen asia Tekmessä

Työntekijöidemme, asiakkaidemme sekä kaikkien tiloja käyttävien turvallisuus on meidän yhteinen asia.

Järjestimme työturvallisuudesta oivan koulutuspaketin tukemaan ja takaamaan turvallisen arjen sujumista asiakaskohteissamme. Koulutukseen osallistuivat kaikki Toimitilapalvelujen  siivoojat sekä käyttäjäpalvelujen työntekijät sekä Linnan Ateriapalvelujen työntekijät.

Työturvallisuuslain velvoitteet työantajalle sekä työntekijälle olivat tärkeitä asioita. Keskeisenä asiana olivat yleisimmät henkilösuojaimet, joita yrityksessämme on käytössä. Lisäksi työturvallisuutta ja näkyvyyttä lisäävät  oikein valitut  työvaatteet. Työntekijämme tunnistaa helposti Tekmen logolla varuistetuista työvaatteista sekä henkilökortista.

Nykyisin entistä useammin kiinteistöissä on rakennustöitä samaan aikaan kun siellä on muutakin toimintaa. Ohjeistimme koulutuksessa miten tekmeläisen täytyy toimia, jos kohteessa on rakennustyömaa tai yhteinen työmaa käytännön esimerkkien kautta.

Työsuojelun tavoitteena on edistää työnantajan ja työntekijöiden välistä vuorovaikutusta ja tehdä mahdolliseksi työntekijöiden osallistuminen ja vaikuttaminen työpaikan turvallisuutta ja terveellisyyttä koskevien asioiden käsittelyyn.

Tekmessä työsuojelu on tavoitteellista toimintaa, jolla työpaikka jatkuvasti ylläpitää ja kehittää työn ja työolojen turvallisuutta ja terveellisyyttä. Turvallisuusjohtamisella parannetaan  järjestelmien toimivuutta ja olosuhteita sekä ihmisten hyvinvointia. Keskeisenä tavoitteena on ehkäistä työstä aiheutuvia sairauksia ja työtapaturmia sekä parantaa työn laatua ja tuottavuutta.

 

Työmaa-alueella on tiukat säädökset myös vierailijoille. Palvelujohtaja Virve Linna tarkastaa onko vierailija pukeutunut ohjeistuksen mukaan.

 


Avainsanat:

Lue myös:

 
5.07.2018 / , , ,

Moniosaajien valmistujaisjuhlat Raatihuoneella

Tekmessä panostetaan jatkuvasti henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin. Osana henkilöstön kehittämistä ja työntekijöiden osaamisen laajentamista siivous- ja ateriapalveluissa työskenteleville käynnistettiin moniosaajakoulutus keväällä 2016.

Lue lisää
 
21.06.2018 / , ,

Tekmen esimiesvalmennus päätökseen – valmistuneita juhlittiin Verkatehtaalla

Tekmessä henkilöstön osaamiseen ja esimiestyön kehittämiseen panostetaan systemaattisesti. Osana esimiestyön kehittämistä Tekmessä käynnistyi maaliskuussa 2017 reilun vuoden mittainen tutkintoon johtava […]

Lue lisää
 
28.05.2018 / , ,

Seminaarin koululle on myönnetty kouluruokadiplomi

Upeaa Seminaarin koulu! Seminaarin koululle on myönnetty kouluruokadiplomi 18.2.2018. Diplomi luovutettiin virallisesti 18.5.2018 ja diplomin vastaanotti koulun oppilaskunta. 

Lue lisää
 
Site by Atomi.