Työturvallisuus on yhteinen asia Tekmessä

Työntekijöidemme, asiakkaidemme sekä kaikkien tiloja käyttävien turvallisuus on meidän yhteinen asia.

Järjestimme työturvallisuudesta oivan koulutuspaketin tukemaan ja takaamaan turvallisen arjen sujumista asiakaskohteissamme. Koulutukseen osallistuivat kaikki Toimitilapalvelujen  siivoojat sekä käyttäjäpalvelujen työntekijät sekä Linnan Ateriapalvelujen työntekijät.

Työturvallisuuslain velvoitteet työantajalle sekä työntekijälle olivat tärkeitä asioita. Keskeisenä asiana olivat yleisimmät henkilösuojaimet, joita yrityksessämme on käytössä. Lisäksi työturvallisuutta ja näkyvyyttä lisäävät  oikein valitut  työvaatteet. Työntekijämme tunnistaa helposti Tekmen logolla varuistetuista työvaatteista sekä henkilökortista.

Nykyisin entistä useammin kiinteistöissä on rakennustöitä samaan aikaan kun siellä on muutakin toimintaa. Ohjeistimme koulutuksessa miten tekmeläisen täytyy toimia, jos kohteessa on rakennustyömaa tai yhteinen työmaa käytännön esimerkkien kautta.

Työsuojelun tavoitteena on edistää työnantajan ja työntekijöiden välistä vuorovaikutusta ja tehdä mahdolliseksi työntekijöiden osallistuminen ja vaikuttaminen työpaikan turvallisuutta ja terveellisyyttä koskevien asioiden käsittelyyn.

Tekmessä työsuojelu on tavoitteellista toimintaa, jolla työpaikka jatkuvasti ylläpitää ja kehittää työn ja työolojen turvallisuutta ja terveellisyyttä. Turvallisuusjohtamisella parannetaan  järjestelmien toimivuutta ja olosuhteita sekä ihmisten hyvinvointia. Keskeisenä tavoitteena on ehkäistä työstä aiheutuvia sairauksia ja työtapaturmia sekä parantaa työn laatua ja tuottavuutta.

 

Työmaa-alueella on tiukat säädökset myös vierailijoille. Palvelujohtaja Virve Linna tarkastaa onko vierailija pukeutunut ohjeistuksen mukaan.

 


Avainsanat:

Lue myös:

 
10.01.2018 /

Ruokatuotannon asiakaspalautteet

Tekmen ruokatuotanto saa asiakaspalautteita useita kanavia pitkin. Tekme tekee myös vuosittain asiakastyytyväisyyskyselyn.

Lue lisää
 
15.12.2017 / , , , , , ,

Rauhallista joulun aikaa!

Tekme toivottaa asiakkailleen, yhteistyökumppaneilleen ja henkilökunnalleen rauhallista joulun aikaa ja onnea vuodelle 2018!

Lue lisää
 
5.12.2017 /

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Tekmen toimipisteissä on tarjolla Itsenäisyyspäivän juhla-ateria joko 5.12. tai 6.12.

Lue lisää
 
Site by Atomi.